Woonkamer Woerden

2017

In opdracht van een particulier uit Woerden was een ontwerp voor een woonkamerontwerp voor de nieuwe woning de wens. De opdrachtgever wilde vooral licht en het liefst zoveel mogelijk gebruik maken van wittinten.

Het ontwerp is wel licht gebleven maar er is meer gebruik gemaakt van zachte en warme grijstinten met wit als basis. De keuze van glanzende stoffen en materialen, zoals behang (Elitis), wandlampen (Duran) en stoelen, hebben het geheel een luxe uitstraling gegeven. De zwarte accenten geven contrast en maken het geheel stoer en spannend. Ondanks de eerste twijfel vanwege de voorkeur van de klant voor wit, is de klant achteraf laaiend enthousiast. Zie het resultaat, een mooi, sfeervol en warm geheel!

De kasten zijn ingemeten en door Retouche ontworpen. De nissenkast geeft, mede door de verlichting, veel sfeer en deelt de kamer optisch in het eet- en zitgedeelte zonder ruimteverlies. Het tv-dressoir biedt veel praktische opbergruimte m.n. voor speelgoed in geval van deze klant. Opgeruimd staat netjes!