Retouche is in 2014 opgericht door Linda de Haan, gecertificeerd interieurontwerpster. Met liefde voor stijlvolle, moderne en tijdloze interieurs, wil zij dat een interieurontwerp voor iedereen binnen handbereik ligt. 

Van beknopt kleuradvies tot uitgebreid interieurontwerp en styling, altijd gedreven is Linda bezig met wonen en het creëren van sfeer. Al vanaf de basis denkt zij mee met de indeling van de ruimtes, rekening houdend met loop- en zichtlijnen. Ook het ontwerpen van kasten en keukens is haar toevertrouwd.

Inspiratie voor haar interieurontwerpen haalt Linda uit de moderne en tijdloze interieurstijlen die zich kenmerken als puur, warm, evenwichtig en natuurlijk. Maar bovenal staan smaak, stijl en de woonwensen van de opdrachtgever centraal. Uitgangspunt is het creëren van een interieur dat jaren meegaat.

Een ontwerp komt altijd tot stand in samenwerking met de opdrachtgever zelf. Het is een gezamenlijk project. Alleen op deze manier wordt het nieuwe interieur persoonlijk en krijgt het de juiste sfeer. 

Linda werkt met passie aan elk project, niet alleen voor de particuliere opdrachtgever maar ook voor bedrijven kan zij maatwerk leveren. Van schets tot uiteindelijke oplevering, elk project wordt op maat aangeboden.

Woonkeuken Woerden

Durven met kleur!

Interieur- en kastontwerpen Almere

Modern en warm.

Interieurontwerp twee-onder-één-kap

Durven met kleur.

Interieurontwerp woonboerderij

Grote ruimtes, intieme sfeer.