Ga je binnenkort in een nieuw huis wonen of staat er een grote verbouwing gepland? Er zullen een hoop keuzes gemaakt moeten worden aan het begin van het traject. Start op tijd met het inwinnen van deskundig advies, want dan pas ben je verzekerd van een goede basis in het interieur.

Niets belangrijker dan het maken van de juiste keuze voor de indeling van de ruimtes, een goed verlichtingsplan, de juiste meubelopstelling en de mooiste kleur- en materiaalkeuzes. 

Een (3D) interieurontwerp of -advies is maatwerk. Elke woonwens is weer uniek en een mooie uitdaging! Een woonkamer, een slaapkamer of een hele woning? Op basis van een intake bij je thuis, wordt bepaald hoe het project vorm krijgt en wat de uitgangspunten worden voor een inspirerend ontwerp of advies. Het maken van een moodboard kan daarbij vaak helpen.
Begeleiding nodig gedurende het (ver-)bouwtraject? ook dat valt binnen de mogelijkheden.

Een ontwerp komt altijd tot stand in samenwerking met de opdrachtgever zelf. Het is een gezamenlijk project. Alleen op deze manier wordt het nieuwe interieur persoonlijk en krijgt het de juiste sfeer. 

Via Retouche komt je tevens in contact met interessante leveranciers die op het gebied van interieur veel inspirerende producten en diensten leveren. 

Welke woonwens heb jij? Retouche inspireert je graag!

Woonkeuken Woerden

Durven met kleur!

Interieur- en kastontwerpen Almere

Modern en warm.

Interieurontwerp twee-onder-één-kap

Durven met kleur.

Interieurontwerp woonboerderij

Grote ruimtes, intieme sfeer.