Interieur- en kastontwerpen Almere

2019

De eigenaren van een mooie jaren 90 villa in Almere wilde graag advies voor hun nieuwe interieur. Hun stijl was modern en strak, de uitvoering werd uiteindelijk tijdloos, stijlvol modern met strakke lijnen. Maar het interieur kreeg ook zachtheid en warmte door de gebruikte kleuren en materialen.

De zeer grote woonkamer met woonkeuken is heel licht door de vele raampartijen. De toevoeging van donker behang (Elitis) en donker kastwerk maken de ruimte intiemer. Het grijze bestaande dressoir was uitgangspunt voor de kleurkeuzes. De zachte warme grijstinten van de bank, het vloerkleed en de gordijnen en duettes combineren prachtig met het donkere behang. De toevoeging van mosterd geel in de accessoires geven extra pit. De lampen van gerookt glas boven de eettafel (Eve Bulbs) geven de kamer een stoere, maar tevens sfeervolle touch. De lampen zijn onderdeel van het totale verlichtingsplan, geadviseerd door Retouche.

Het lange lage dressoir (uitgevoerd in decoratief plaatmateriaal van Decolegno) geeft de zithoek extra lengte en een luxe uitstraling (ontwerp door Retouche zelf). Ook de kledingkast in de slaapkamer en de garderobekast in de hal zijn naar het ontwerp van Retouche uitgevoerd in decoratief plaatmateriaal van Decolegno.

Kunst heeft de eigenaar zelf toegevoegd. Stoffering en lampen via Woonstudio An & Stance.

Referentie:
“Retouche heeft een heel fraai interieur voor ons ontworpen.”