Home Cinema

2017

De wens van iedere man is toch een mancave? Dit project was er zo één. Muziek van de opdrachtgever is zijn lust en zijn leven, een goede serie of mooie film een welkome vorm van ontspanning voor hem. De kelder die onder deze woning was geplaatst tijdens de verbouwing zou aan deze passie vorm moeten geven. Dat de opdrachtgever zelf de ruimte zou inrichten bleek een brug te ver.

In samenwerking met Aelivé HiFi, is dit project tot stand gekomen. Een stoere ruimte waar je naast ontspanning ook kunt opgaan in de wereld van film en muziek. De verrassende kwaliteit van licht en geluid zorgt dat je je waant in een andere wereld!

Het licht en de techniek hierachter zijn zeer professioneel en vakkundig op maat gemaakt en weggewerkt in de geïsoleerde wanden en de op maatgemaakte kast naar het ontwerp van Retouche.

Ook een keer de wereld van een Home Cinema ervaren? Dat kan in de showroom van Aelivé in Soesterberg. De ruimte van deze Home Cinema is eveneens ontworpen naar ontwerp van Retouche.

Referentie:
“Onze eigen home cinema was een lang gekoesterde wens. Linda heeft de ruimte prachtig ontworpen en alle apparatuur sfeervol en praktisch weg laten werken. Het is een fantastische ruimte geworden!”