Tja, en toen was het stil. “Waar laten we de tv-kabels en waar plaatsen we de speakers? Oh ja, dan is daar nog die grote, in de weg staande sub-woofer. Liever niet in het zicht, maar ja het is niet anders.”

Veelal is een mooi audiosysteem de wens van voornamelijk de man des huizes, dus zien de partners het maar door de vingers dat ze tegen de speakers en de lelijke snoeren aan moeten kijken. Vaak wordt er een middenweg gekozen, die voor een optimale geluidsbeleving niet de beste keuze is.

Voorafgaande aan een bouw- of verbouwingstraject heeft de aansluiting voor beeld en geluid niet altijd prioriteit. Maar eigenlijk moet dit onderdeel zijn van de basis van een interieur. Als hier vroegtijdig goed over wordt nagedacht, kun je straks optimaal genieten van jouw interieur én van de beste beeld- en geluidsmogelijkheden!

Wanneer Retouche Interieur een plan gaat uitwerken, is audio altijd onderdeel van het oriënterende gesprek.

Hoe mooi is het als straks alles mooi is weggewerkt in een wandmeubel op maat? Maar hoe gaaf is het als je je door een goed doordachte hi-fi installatie, je je straks mee laat voeren in de ultieme film- of muziekbeleving?

Dus zeker geen ‘sound of silence’ meer!

Retouche Interieur werkt samen met Aelivé Hi-fi uit Soesterberg. Een specialist op het gebied van hi-fi en alles wat daarmee te maken heeft.

Laat je op tijd informeren! Retouche Interieur helpt je hier graag bij in samenwerking met Aelive.

www.aelive.nl